Happy Birthday In Norwegian|Gratulerer Med Dagen

Happy Birthday In Norwegian || Gratulerer Med Dagen: Norwegian word for Happy birthday: It ´s most common to say “gratulerer med Dagen”, but you can also say “tillykke med Dagen”.

Happy Birthday In Norwegian

 • I dag er ikke bare den spesielle dagen, det er til og med mine. Fordi i dag var dagen da min beste venn kom inn i denne verden. Hvis det ikke var for i dag, ville livet mitt ikke har vært halve moro det er. Jeg skylder så mye til deg. Jeg elsker deg kompis. Gratulerer med dagen. ?Best Gratulerer med dagen Gratulasjonskort for venner, bror, kjæreste, kjæreste, foreldre

  Happy Birthday In Norwegian
  gratulerer med dagen
 • Vet du hvorfor jeg aldri trenger å be om noen velsignelse fra Gud? Det er fordi han har gitt meg venner som deg! Gratulerer med dagen til deg kjære venn
 • Du fortjener å sitte tilbake med en pute under føttene.
 • En bursdag er en tid for deg å slappe av og nyte, min venn.
 • Kan du ha all den glede ditt hjerte kan hold.Happy bursdag meldinger
 • Jeg håper at du kan ha alle de tingene som du ønsket fordi jeg bare vil at du skal være glad på bursdagen din.
 • Bunny fikk så høy på crack, glemte han å få deg en bursdagsgave.
 • Gi en spesiell gave til din venn fordi han / hun er spesiell i dine heart.Happy bursdag meldinger
 • Dette er engler i forkledning av venner …

Gratulerer Med Dagen

 • Venner er dyrebar, så send dem spesielle bursdagsønsker for venn.
 • Sent på kvelden, langt, langt unna, det er en glød …
 • Spesielle venner er et sjeldent funn, men jeg er glad for at du er en av mine! Gratulerer med dagen til en venn jeg aldri vil glemme
 • Du er slik en spesiell venn, som fortjener en spesiell dag, for å være hvem du er og bringe glede på alle måter. Du gjør meg smile og le, med alt du gjør, så i dag jeg kommer til å sende en spesiell bursdagsønske til deg! Beste Happy Birthday Gratulasjonskort For Friends, bror, kjæreste, kjæreste, foreldre
 • Wishing min venn en vakker dag håp og drømmer Jeg sender deg alle må være god og alt går i oppfyllelse På denne helt spesielle dagen for deg
 • Ingen bursdagsgave vil være nok til å gjøre opp for den gaven du ga meg – gave av kjærlighet. Gratulerer med dagen til verdens beste kjæreste noensinne!
 • Hey My Birthday Boy Når får jeg til å gi deg bursdag kyss? Jeg kan ikke vente å se deg igjen. Jeg lover å gjøre det en veldig spesiell dag for deg.
 • Jeg vet ikke hva som vil skje i morgen eller hvor vil de to av oss være. Men i dag vil jeg bare at du skal vite at du har gitt meg slike fantastiske øyeblikk med deg at jeg vil aldri noensinne være i stand til å glemme deg selv for en liten sekund. Takk beste venn! Gratulerer med dagen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: